Fra Liverpool til HamKam

David Mannix skrev under.

(Dagbladet.no): Den tidligere Liverpool-spilleren David Mannix er klar for HamKam. 21-åringen skrev i dag under på en treårskontrakt, melder klubben på sine hjemmesider.

- Jeg trenger en ny start, og jeg vil gjerne ha den i HamKam, men det er klart at det er en stor overgang å reise fra Merseyside til norsk fotball, har unggutten tidligere uttalt til Liverpool.no.

Trivdes i Hamar

Mannix hadde da vært på prøvespill i Norge, før han reiste hjem til Liverpool for å tenke - godt fornøyd med oppholdet i Hamar.

- Treningen var god, fasilitetene var gode og spillerne var veldig imøtekommende. Jeg har i det hele tatt blitt tatt i mot på beste måte, og det gjelder også det øvrige oppholdet og det jeg har fått oppleve av byen Hamar, fortalte han til Liverpool.no.


Den Liverpool-fødte midtbanespilleren er i stand til å bruke begge bein, og han er først og fremst kjent for sine gode pasninger.

Skadefri - omsider

Mannix ble tidlig regnet som et stort talent - han spilte for Liverpools U17-lag allerede som 13-åring - men han har seinere slitt atskillig med skader.

Blant annet har han vært gjennom gjentatte operasjoner i høyre kne, og han mistet også en sesong på grunn av et beinbrudd.

For tida er Mannix noe så sjeldent som skadefri, og så lenge tilstanden holder seg sånn, bør han kunne bli en nyttig spiller for HamKam.