Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fra mageknip til scoringshelt

Storhamar- Lillehammer 3- 3. Geir Svendsberget måtte stå over siste landslagssamling på grunn av strekk i magen. I går scoret Storhamar-spilleren det viktige utlikningsmålet til 3- 3 i mjøsderbyet mot Lillehammer foran 1889 tilskuere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det var gøy å score. Jeg fikk en pasning fra COBA og i rundvantet og gikk rett inn og scoret, sier Svendsberget til Dagbladet.

Han har slitt med en strekk i magen i en måneds tid og måtte blant annet stå over Roy Johansens debutturnering på landslaget.

- Jeg vet ikke helt hvordan det oppsto, men det var skikkelig vondt å både vri meg og bøye meg. Det var noen muskelfibre som var revet av og nå får jeg behandling med strøm og trener med lette vekter, sier Svendsberget.

Storhamar tok oppskriftsmessig ledelsen ved Tom Erik Olsen etter 11 minutters spill i første periode, men gjestene kom sterkt tilbake og scoret tre ganger før hjemmelaget skjønte alvoret.

- Lillehammer skal ha ros for at de jobbet og kjempet hele tida og de jobbet oss i senk i de to første periodene. Heldigvis våknet vi i tredje periode, sier Geir Svendsberget.

FRISK IGJEN: Geir Svendsberget var tilbake på isen i går, og var en viktig mann mot Lillehammer. Her i en duell med Lillehammers Ole Kristian Tollefsen.Foto: CORNELIUS POPPE/Scanpix
Hele Norges coronakart