Fra nervepress til festmiddag

AIX-EN-PROVENCE (Dagbladet): - De kampene vi skal spille framover blir veldig viktige, sier Drillo. Har du hørt...DE kampENE! Og dagen der-Brasil-på - hvor bakrusen skyldtes null søvn og en million tanker - kom det mer. Fra lykkens hovedkvarter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg tar det ikke som noen selvfølge at vi går videre, korrigerer Drillo den sjokkerende flertallsformen av substantivet «kamp». Det er mange måter å parfymere gledesuttrykk på.

Og hadde du sett monsieur Olsen i går ettermiddag - og det gjorde du kanskje siden du er norsk og har TV - så ville du fått med deg dette:

Som fotballtrener har han aldri vært lykkeligere.

Drillo kjørte med pulsklokke for å sjekke ut hvordan spenning og stress påvirker hjertet og blodstrømmen i de to første VM-kampene. Mot Brasil ble den av en eller annen grunn liggende i veska. Og det er synd, for jeg skulle likt å vite frekvensen på pumpa hans da Kjetil Rekdal løp mot straffemerket.

At Olsen i det hele tatt holdt seg oppe er jo en gåte.

- Jeg merket ikke noe fysisk, sier Drillo. - Jeg fikk ikke noe hjerteflimmer eller noe sånt. Og etter at vi hadde fått straffesparket - som jeg ikke trodde vi ville få fordi dommere normalt ikke blåser når en forsvarer river en angriper i trøya - bestemte jeg meg for at det skal jeg se.

- Da ballen lå i mål var jeg sikker på at vi hadde klart det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer