Fra Norway Cup til Liverpool

Henrik (15) skal på prøvespill.

(Dagbladet.no): Henrik Hansen (15) fra Spjelkavik får oppfylt en drøm han antakelig deler med de fleste av sine med- og motspillere på Sletta under Norway Cup:


I høst reiser han på prøvespill til Premier League-giganten Liverpool.

- Favorittklubben min er egentlig Manchester United, men når man får en så stor sjanse må man bare gripe den, sier Hansen til Sunnmørsposten.

- Ser ut til at de liker meg

Henrik viste seg fram for Liverpools speiderkorps i Haugesund juni. Klubben har der et Liverpool-akademi slik de har flere andre steder i Norge.

- Jeg har visst gjort det bra der, sier Henrik.

Henrik reiser mest sannsynlig over i september eller oktober og innrømmer at han håper på kontrakt i klubbens ungdomsavdeling som holder til i Kirkby.

- Det ser ut til at de liker meg, men jeg er avslappet og reiser bare over for å ta det som det kommer. Men får jeg kontrakt så sier jeg jo ikke nei da, sier Hansen.

PRØVESPILL HOS GIGANT: Liverpool la akkurat 200 millioner kroner på bordet for Robbie Keane. I høst reiser 15 år gamle Henrik Hanse over på prøvespill hos klubbens hovedakademi i Kirkby. Foto: Andrew Yates/AFP
PRØVESPILL HOS GIGANT: Liverpool la akkurat 200 millioner kroner på bordet for Robbie Keane. I høst reiser 15 år gamle Henrik Hanse over på prøvespill hos klubbens hovedakademi i Kirkby. Foto: Andrew Yates/AFP Vis mer

Men først drømmer keeperen om gull på Ekebergsletta.

- Slipper inn enkle mål

Gårsdagens siste kamp i gruppespillet endte uavgjort mot Teie og i dag venter første sluttspillkamp for guttelaget til Spjelkavik.

- Typisk oss. Vi slipper altfor ofte inn enkle mål der lette markeringer glipper. Men vi går selvsagt for å vinne alt, sier Henrik.

1/64-delsfinalen går mot Ølen på Rustad i formiddag.

Les alt om Norway Cup her!

Fra Norway Cup til Liverpool