Fra optimisme til krisestemning:
- Flaut, håpløst, patetisk

West Ham har fått en blytung start på Premier League-sesongen, etter å ha brukt over en milliard kroner i sommer.

FORTVILER: West Ham-spillerne er langt nede etter nok et tap i Premier League. Foto: Andrew Fosker/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
FORTVILER: West Ham-spillerne er langt nede etter nok et tap i Premier League. Foto: Andrew Fosker/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Optimismen var stor i West Ham før sesongen. Hvis du tok et raskt sveip i sosiale medier like før sesongstart, kom du over lykkelige supportere som følte seg trygge på at London-laget ville kjempe på øvre halvdel av tabellen.

Og det kan det også hende at Manuel Pellegrinis mannskap vil gjøre når det nærmer seg mai, men foreløpig ser det bekmørkt ut for The Hammers, som ligger helt sist i Premier League med fire tap av fire mulige og en målforskjell på 2-10.

Det som skjer nå er en sterk kontrast til stemningen som var i sommer, da klubben hadde hentet inn den ene stjernespilleren etter den andre. Totalt ble det brukt over en milliard norske kroner på spillere som Felipe Anderson, Issa Diop, Andrij Jarmolenko og Lukasz Fabianski.

Hvis du kaster Lucas Perez, Jack Wilshere, Ryan Fredericks og Carlos Sánchez inn i miksen, har du nesten et helt nytt lag. Sju av elleve spillere i startoppstillingen mot Wolverhampton sist, kom til West Ham i sommer.

Historien har tidligere vist at det ikke bare er å samle sammen et nytt lag og forvente at spillerne skal levere sprudlende fotball med det samme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer