Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fra Oslo-tilhenger til Tromsø-forkjemper

Idrettspresidenten inn i styret.

Tove Paule stemte for Oslo som OL-arrangør i 2018, men som idrettspresident jobber hun knallhardt for Tromsø. Nå møter hun også i styret med observatørstatus.

- Det har vært et gjensidig ønske om at man skal tettere på i samarbeidet mellom Tromsø 2018 og idrettsstyret, sier Tove Paule til NRK. Hun ble rekruttert av Petter Jansen som er styreleder i Tromsø 2018.

- Det er klart at når vi nå har både president og visepresident i vårt eget styre, samtidig som det styret vi har er veldig kompetent, så står vi sterkere enn om vi hadde stått hver for oss, sier Jansen.

Paule legger, overfor NRK, ikke skjul på at hun mener søknaden fra Tromsø nå er inne i en avgjørende fase. Hun viser til at eksterne konsulenter nå skal gå gjennom søknaden på vegne av Finansdepartementet. Til høsten må politikerne ta stilling til om de skal være med på å gi statsgaranti eller ikke, og det er det arbeidet som pågår for fullt i flere departementer nå.

(NTB)

JOBBER KNALLHARDT FOR TROMSØ: Idrettspresident Tove Paule skal heretter møte i styret for Tromsø-OL med observatørstatus. Foto: SCANPIX
JOBBER KNALLHARDT FOR TROMSØ: Idrettspresident Tove Paule skal heretter møte i styret for Tromsø-OL med observatørstatus. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media