Fra RBK-flopp til Villarreal-stjerne

Db.no møtte Eguren i Manchester. Se video!

• Følg Rosenborg - HamKam direkte fra kl. 18!

MANCHESTER/OSLO (Dagbladet.no): Sebastian Eguren hadde et lite marerittopphold i Rosenborg. Uruguayaneren fikk bare åtte seriekamper for trønderne, og ble til slutt lånt ut til svenske Hammarby.


Men nå går alt så meget bedre for Eguren.

27-åringen spiller fast på Villareals midtbane, og senest i midtuka var han sentral da spanjolene fikk med seg ett poeng fra Old Trafford.


- Jeg føler meg ikke som en stjerne, men jeg synes laget for det beste ut av alle spillerne, sa Eguren til Dagbladet.no etter kampen.

I kveld tar Rosenborg mot bunnlaget HamKam i Tippeligaen, og man skulle tro at de kunne hatt bruk for uruguayaneren i stallen. Men sånn er det i fotballen, Eguren lyktes aldri på Lerkendal.


- Treneren (Per Mathias Høgmo, journ.anm) hadde ikke tro på meg, og uten spilletid mister man selvtillit, sier uruguayaneren om tida i Trondheim.

• Se hva Sebastian Eguren har å si om Rosenborg, og Villarreals muligheter mot Manchester United i videoen øverst i saken!

Fra RBK-flopp til Villarreal-stjerne
LYKTES: Etter et opphold i svenske Hammarby, gikk turen til Spania og Villarreal for Eguren. Nå spiller han Champions League med stor suksess.
FLOPPET: Sebastian Eguren klarte aldri å spille seg til fast plass på Rosenborg.