Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fra Real Madrid, United og Portugal til Iran

Carlos Queiroz har fått ny jobb.

MÅTTE OVERTALE FAMILIEN: Familien til Carlos Queiroz skal ikke ha vært veldig begeistret for å flytte til Iran, men nå har den tidligere Real Madrid-, United- og Portugal-treneren takket ja til en treårskontrakt. Foto:  EPA/ESTELA SILVA
MÅTTE OVERTALE FAMILIEN: Familien til Carlos Queiroz skal ikke ha vært veldig begeistret for å flytte til Iran, men nå har den tidligere Real Madrid-, United- og Portugal-treneren takket ja til en treårskontrakt. Foto: EPA/ESTELA SILVA Vis mer

Portugiseren Carlos Queiroz overtar som ny landslagssjef i fotball for Iran.

Målet er å kvalifisere Iran for deltakelse i fotball-VM om tre år. Queiroz får en treårskontrakt.

Den tidligere landslagssjefen for Portugal og Sør-Afrika var aktuell for jobben allerede i februar, men takket nei. Familien var ikke klar for å bo i Iran, men nå blir det likevel Iran-jobb på den tidligere Real Madrid-treneren.

Queiroz var utestengt i fjor høst og måtte se Portugals landskamp mot Norge fra tribuneplass. Kort tid etter måtte han gå av som portugisisk landslagssjef.

Carlos Queiroz ble utestengt av Portugals fotballforbund etter å ha nektet dopingkontrollører å teste de portugisiske spillerne i forkant av VM i Sør-Afrika sist sommer.

Iran har slitt fotballmessig noen år. Med Queiroz håper nasjonen igjen å bli best i Asia, en rolle som Japan og Sør-Korea har hatt noen år.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media