Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fra syndebukk til helt

Real Madrids urokråke Nicolas Anelka sikret avansement til finalen i Champions League med sitt perfekte hodestøt i gårsdagens semifinale mot Bayer Munchen.

Den franske superspissen har så langt hatt en særdeles trøblete start i den spanske storklubben etter 250 millioners overgangen fra Arsenal, men etter to scoringer i oppgjørene mot Bayern Munchen er Anelka i ferd med å bli godtatt av spanjolenes kravstore publikum.

Bayern startet best

Etter 2-0 i lagenes første oppgjør, så det ut til å gå mot et spennende returoppgjør da Bayerns kraftspiss Carsten Jancker sendte vertene i ledelsen allerede etter 11 minutters spill. Målet kom etter et innøvd frispark der spissmakker Giovanni Elber stusset ned til Jancker som dundret ballen i nettaket bak en sjanseløs Cassilas i Reals mål.

Super-heading

Anelka roet imidlertid gjestenes nerver med sin fantastiske scoring etter drøye halvtimen. Savio lurer av oppasser Patrick Andersen ute på venstrevingen og leverer et perfekt innlegg til Anelka. Franskmannen kommer høyest i duellen med Samuel Kuffour og styrer headingen inn i lengste kryss. En nydelig scoring!

Da hjalp det lite at Giovanni Elber i andre omgang på nytt ga tyskerne ledelsen etter et innøvd frispark. 2-1 seieren var to mål for lite for Bayern som dermed må se langt etter Champions League-triumf også denne sesongen.

Helspansk finale

I finalen møter Real vinneren av Valencia-Barcelona til den første mesterligafinalen noensinne mellom to lag fra samme nasjon. Kanskje blir det mer nettsus for Anelka i den kampen?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling