Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fra Tippeligaen til Norway Cup

Stabæks A-lagsspillere var på plass på Ekeberg i dag. - Nå er Norway Cup-følelsen tilbake, sier Christian Holter til Dagbladet.no.

Holter og de andre Stabæk-gutta var langtfra arbeidsløse på Ekebergsletta, Innimellom autografskriving og fotballtennis var spillerne i aksjon som dommere og «lagledere» for de yngste Norway Cup-deltakerne.

- Jeg har nettopp dømt Sagene mot Fagerstrand. Det var en jevnspilt kamp. Sagene vant til slutt 1-0. Det gikk greit å dømme, jeg følte jeg hang brukbart med også tempomessig, sier Holter som stortrives på sletta.

- Det er gøy å se på engasjementet og innsatsen til ungene - det er imponerende.

Stabæk-forsvareren har sjølv deltatt i Norway Cup en rekke ganger.

- Jeg spilte her for Asker. Vi gjorde det brukbart, men kom vel aldri lenger enn til åttedelsfinalen. Det morsomste med Norway Cup er å få sjansen til å møte lag fra andre land - det husker jeg var mest spennende.

I morgen spiller Stabæk Tippeligakamp mot Tromsø.

- Vi vinner. Tromsø er vanskelige å slå, men vi var gode mot Start sist (5-2 seier).

Savner dere Petter Belsvik?

- Han var en strålende fyr, en god spiller, men vi skal nok klare oss uten ham i framtida - sånn er fotballen, sier Holter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media