Fra United til Madrid?

Dagbladet fikk i går bekreftet at det er Atletico Madrid og Valencia som har meldt sin Solskjær-interesse i Spania.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Men akkurat det spiller mindre rolle. I sommerens store spillerjakt er det flere enn Solskjær som eventuelt vil få et sjokk. For hvis klubben du jobber for vil selge, så blir det sånn. Fotball er nemlig mer butikk enn følelser.

Valencias Solskjær-tanker virker per dato som de mest konkrete. Der i klubben har de nemlig det argentinske problemet Ariel Ortega å slite med - før Frankrike-VM lansert som den nye Maradona. Og Ortega er en spiss Alex Ferguson har hatt på blokka i lange tider.

100 millioner

Etter det Dagbladet erfarer er han allerede tilbudt for salg til United.

Valencias forhold til Ariel Ortega er så betent at de ønsker å bli kvitt argentineren umiddelbart. Derfor har de gitt Ferguson en unik mulighet til ikke å kjøpe feil. Betal en million pund i dag - se om Ortega er en spiller som passer inn på Old Trafford - og hvis han er det så betal ytterligere åtte millioner pund i slutten av oktober.

I norske penger betyr totalen ca. 100 millioner kroner.

Og:

Går det feil kan Ferguson bare glemme det.

Beundrer Olsen

Atletico Madrids Solskjær-interesse kommer fra Italias tidligere landslagstrener Arrigo Sacchi. Han er påtroppende trener i Atletico og en stor beundrer av Egil Olsen og norske spillere. Italia spilte tilnærmet Drillos-fotball under Sacchi, og Solskjær har han holdt øye med lenge.

Siden lenge før han dro til Manchester United.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer