Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fra V5 til V65 på Bjerke

Norsk Rikstoto og Bjerke travbane vil erstatte dagens Riks-V5 på onsdagskveldene med det nye spillet V65 fra oktober neste år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Riks-V5 har en omsetning på fem til seks millioner kroner hver uke.

- Norsk Rikstoto har satt opp V65 som et ønske på sin foreløpige markedsplan. Bjerke er også interessert i oppgradere onsdagene og lage et V65-produkt. Går det som vi håper, kan det nye produktet lanseres i siste kvartal neste år, sier Geir Anderssen, daglig leder på Bjerke, til Dagbladet.no.

To premiegrupper

I Riks-V5 er det bare én premiegruppe. I V65 blir det utbetaling både på seks og fem rette.

- Ambisjonen vår er å øke premieskalaen og kvaliteten på onsdagsstevnene. En forutsetning for innføring av V65, er at Rikstoto får til skikkelige TV-sendinger. Realistisk sett bør omsetningen øke et par millioner, fra fem-seks på dagens Riks-V5 til sju-åtte på V65, sier Geir Anderssen.

Bygges om

Før V65-spillet kan innføres, må baneterminalene bygges om. Hvor lang tid det tar å tilpasse det nye spillet dagens datasystem og teknikk, er ennå uvisst.

- På de 14 onsdagene med lunsjtrav og søndagskjøringene, blir det vanlig V5-spill. V65 er øremerket onsdagskveldene. Hvis det går som vi ønsker, blir Bjerke den eneste banen med både V75, V65 og V5 fra neste høst, sier daglig leder Geir Anderssen.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart