TØFT: Rikard Norling står foran et svært viktig og tøft returoppgjør mot Mjøndalen. Der må han trolig greie seg uten tre av spillerne fra gårsdagens kamp.  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
TØFT: Rikard Norling står foran et svært viktig og tøft returoppgjør mot Mjøndalen. Der må han trolig greie seg uten tre av spillerne fra gårsdagens kamp. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpixVis mer

Fra vondt til verre for Brann og Norling

Ytterligere tre spillere trolig ute i returkampen mot Mjøndalen.

(Dagbladet): Skademarerittet for Brann ser ikke ut til å ha noen ende.

I gårsdagens kamp var verken Jonas Grønner, Piotr Leciejewski, Kristoffer Barmen eller Azar Karadas med hjemme mot Mjøndalen.

Grønner er ute med strekk, Leciejewski har en ryggskade, Karadas er ute med en leggskade - mens Barmen fortsatt må hvile etter at han landet på nakken i serieavslutninga.

Gårsdagens kamp gikk ikke som håpet i Bergen, da Mjøndalen greide uavgjort 1-1 på Brann Stadion. Onsdag møtes de til returoppgjør i Mjøndalen - og nå melder BA at ytterligere tre av Rikard Norlings spillere har havnet på skadelista.

- Andreas Vindheim har en liten skade på leddbåndet. Det er en typisk kneskade, og selv om det ikke gjorde så vondt etter kampslutt, tror jeg det kan bli for knapp til for ham å rekke onsdagens kamp, sier Brann-lege Knut Fjeldsgaard til BA.

Legen bekrefter også at Jakob Orlov trolig må stå over det viktige returoppgjøret etter en hodesmell under gårsdagens kamp. Svensken spilte videre etter å ha skallet med Rhett Bernstein - men satte seg etterhvert ned på gressmatta og ba om å få gå av.

Markus Jonsson slo opp igjen en gammel leggskade i går, og har nok spilt sin siste kamp for Brann, skriver BA.

Er Brann heldige, rekker keeper Piotr Leciejewski og Azar Karadas å bli friske nok til å spille returoppgjøret i Mjøndalen.