Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fra ydmykelse til jubel

HAMAR (Dagbladet): Hamkam- Bryne 0- 0 (totalt 0- 3). Forrige søndag lå Bryne-kaptein Knut Henry Haraldsen i målet på Ullevaal, utspilt og ydmyket. I går var han helt hos fansen da laget berget tippeligaplassen, og fikk revansj for cupfinaletapet mot Viking.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Kampene mot Hamkam var viktigere enn cupfinalen. Ullevaal-tapet mot Viking var en skikkelig nedtur. Nå var målet vårt å holde nullen, og sørge for at Bryne fortsatt er i toppserien. Det er det viktigste for oss, sier Knut Henry Haraldsen til Dagbladet.

- Blir gjerne i Bryne

Han er leid ut til Bryne fra Vålerenga, og blir gjerne på Jæren.

- Leiekontrakten går ut 15. november. Nå skal jeg ha en prat med begge klubbene om framtida. Jeg vet ikke om jeg inngår i framtidsplanene til Vålerenga, men blir gjerne i Bryne, sier Knut Henry Haraldsen.

I går ruvet han i Bryne-forsvaret sammen med en annen stopper laget har på utlån, Marcus Andreasson.

- Jeg er leid ut til Bryne fra Bristol Rovers, men skal ikke tilbake til England. Leiekontrakten min gikk ut 8. november, og det var mye stress og mas før Bryne fikk forlenget den.

- Heldigvis gikk det i orden, slik at jeg kunne spille kampen i går, sier Marcus Andreasson.

Bryne-trener Reine Almqvist sier til Dagbladet at klubben vil sikre seg begge de innleide stopperne på permanent basis.

- De blir hos oss, sier han skråsikkert, og sikter til både Knut Henry Haraldsen og Marcus Andreasson.

Kjørte safe

Bryne-opplegget i går var å spille disiplinert fra første spark på ballen, og aldri ta noen store sjanser.

- Vi gjorde det vi skulle på den isete og ujevne banen. Nå skal det bli godt med tre- fire ukers ferie. Det har vi alle fortjent, sier Almqvist.

Det store samtaleemnet på Hamar, var om dommer Tommy Skjerven snøt hjemmelaget for et straffespark da Per Arne Gjerdalen skjøt ballen i armen på Brynes Trond Bjørnsen etter en halvtime.

- Ballen traff meg i handa, og jeg var redd det skulle bli blåst straffe, innrømmer Trond Bjørnsen overfor Dagbladet.

For Hamkam-trener Cato Bakkemo ble 2001 den tredje nestensesongen på rad. For to år siden trente han Faaberg til andreplass i 2. divisjon, etter at laget hans lenge hadde ledet serien.

I fjor trente han Lillehammer helt til topps i den samme divisjonen. Da røk laget til Bakkemo ut i den avgjørende kvalifiseringen mot Ørn Horten.

I år var han nær ved opprykk med Hamkam.

Men neste år er det kanskje din tur, Cato Bakkemo?

<B>LYKKELIG:</B> - Å holde plassen i Tippeligaen er det viktigste for oss, sier en jublende Knut Henry Haraldsen etter kampen i går. Supporterne jublet om mulig enda mer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!