LEGGER OPP: Marit Malm Frafjord (32) avbryter sin topphåndballkontrakt med Bucuresti, og legger opp. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
LEGGER OPP: Marit Malm Frafjord (32) avbryter sin topphåndballkontrakt med Bucuresti, og legger opp. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADETVis mer

Marit Malm Frafjord

Frafjord bryter Romania-kontrakten, legger opp

Marit Malm Frafjord (32) gir seg med topphåndballen etter denne sesongen. Final 4-tapet mot Györ lørdag ble hennes internasjonale punktum.

I semifinalen i mesterligasluttspillet i Budapest ble det for tøft for hennes lag Bucuresti. Kari Aalvik Grimsbø og Stine Bredal Oftedal var sentrale spillere hos Györ i 26-20-seieren. Med hos Bucuresti var også Amanda Kurtovic.

Frafjord var langt nede og kjempet mot tårene etter tapet.

- Dette har vært livet mitt i 15 år, og jeg har vært heldig og opplevd veldig mye, men nå føler jeg at det er nok for min del, sier Frafjord til NTB.

Hun skrev i fjor en toårskontrakt med den rumenske klubben, men la inn en opsjon til å hoppe av midtveis. Den benytter hun seg av.

Farvel

Etter Final 4-helgen venter to seriekamper med Bucuresti før hun setter strek. Frafjord har sju titler med Norges landslag i perioden 2006-2016.

Hun var blant annet med på å sikre OL-gull både i 2008 og 2012.

- Man husker jo som regel det siste best, men OL er noe helt spesielt med alt som er rundt det, sier Frafjord.

Nå venter sivil jobb i Oslo. Dit flytter hun med kjæresten om ikke lenge.

Søndag spiller Bucuresti kamp om tredjeplassen i Champions League. Det er bare en fattig trøst etter lørdagens tap for Györ.