Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frafjord vil vekk fra Byåsen og norsk håndball

På vei til Danmark.

VIL TIL DANMARK: Byåsen- og Norge-strekspiller Marit Malm Frafjord. 
Foto: Claus Fisker / Scanpix .
VIL TIL DANMARK: Byåsen- og Norge-strekspiller Marit Malm Frafjord. Foto: Claus Fisker / Scanpix . Vis mer

|||

Marit Malm Frafjord har gitt beskjed til Byåsen at hun ikke vil forlenge kontrakten sin med håndballklubben.

Frafjord ønsker seg nye utfordringer, skriver Adresseavisen.

- Selv om det ser veldig bra ut i Byåsen nå, har jeg sagt at jeg vil prøve noe annet. Det har med nivået på den norske serien å gjøre. Den danske serien er kanskje ikke så kjempebra den heller, men jeg tror man har godt av å gjøre noe annet for å utvikle seg videre, sier Frafjord til Adresseavisen.

I fjor strandet en overgang til Viborg, som Byåsen møter i mesterligaen onsdag. Trolig blir likevel den danske klubben hennes neste arbeidsgiver. Ifølge avisen har hun et stående kontraktstilbud fra Viborg, men det ønsker ikke Frafjord å kommentere.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling