Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fram feiret med flammende hjerter

Klubbhjertene flammet både ute og inne da IF Fram mottok førstepremien på 100 000 kroner som vinner av «Klubben i mitt hjerte» i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Sjekk de 100 beste i hver klasse her

LARVIK (Dagbladet): -  Dette er en stor dag for oss. Vi visste at det bodde et stort hjerte i denne klubben, men at hjertet var så stort at lille Fram skulle bli best i den største klassen, fleridrettslag over 500 medlemmer, var en kjempeoverraskelse, sier Kjell Thore Jacobsen, leder av hovedstyret i larviksklubben.

Over 200 klubbhjerter hadde møtt fram for å feire seg sjøl med pølser, brus og kake. I de ærverdige klubblokalene satt både OL-vinner Bjørg-Eva Jensen, unge og gamle ildsjeler, ordføreren, samt en stor skare av den neste generasjonen med idrettshelter. Utenfor flammet faklene som tegnet et stort hjerte i vintermørket.

-  En vekkelse

-  Jeg trodde det var slutt på en slik dugnadsånd vi her har vært vitne til, men jeg tok altså feil, sier Jacobsen.

-  Denne konkurransen har pirret gamle klubbhjerter her i Fram, det har vært en vekkelse for oss alle, og derfor har vi ikke bare vunnet 100 000 kroner i utstyr, men også masse klubbstolthet som vi skal dra med oss videre, poengterer daglig leder Jon Steinar Tufte.

De to klubblederne takket mange i går. Men først og fremst supporterklubben, Regimet, som dro i gang det voldsomme engasjementet.

-  Vi sendte oppfordringer til 3500 e-postadresser i Larvik kommune som vi la inn manuelt. Vi brukte flyers, lokalavisa, eget nettsted og jungeltelegrafen for alt det er verdt. Da er det enormt moro å lykkes, innrømmer Regimets talsmann, Leif Erik «Mullah» Thorsen.

Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX Vis mer

Et viktig verktøy

Totalt ble det sendt inn 198 871 stemmer i årets utgave av «Klubben i mitt hjerte». Og gårsdagens markering i Larvik var en avslutning akkurat slik Dagbladets Esten O. Sæther ønsket seg.

-  Dagbladet har dratt i gang dette fordi idrett og idrettsklubber er viktige sosiale verktøy som gjør oss alle sterkere. Å komme hit i dag og bli møtt av et stappfullt klubblokale der det lukter pølser og ligger en klubbsang klar på bordet, er helt etter mitt hjerte, understreket Sæther.

-  Derfor sier jeg bare gratulerer med seieren, og ber Regimet dra i gang allsangen.

Alle foto: Tom Erik Andersen
Alle foto: Tom Erik Andersen Vis mer
image: Fram feiret med flammende hjerter
HEDER: Supporterklubbens leder, Leif Erik «Mullah» Thorsen, mottok heder av daglig leder i IF Fram, Jon Steinar Tufte.
HJERTEKLUBBEN: På grusbanen utenfor var hundrevis av fakler tent for å gi et flammende bevis på klubbstoltheten i IF Fram.
HJERTEKLUBBEN: På grusbanen utenfor var hundrevis av fakler tent for å gi et flammende bevis på klubbstoltheten i IF Fram.
DET SMAKTE: Over 200 klubbhjerter hadde møtt fram for å feire seg sjøl med kake på klubbhytta i Larvik i går.
Hele Norges coronakart