Fram feiret med flammende hjerter

Klubbhjertene flammet både ute og inne da IF Fram mottok førstepremien på 100 000 kroner som vinner av «Klubben i mitt hjerte» i går kveld.

• Sjekk de 100 beste i hver klasse her

LARVIK (Dagbladet): -  Dette er en stor dag for oss. Vi visste at det bodde et stort hjerte i denne klubben, men at hjertet var så stort at lille Fram skulle bli best i den største klassen, fleridrettslag over 500 medlemmer, var en kjempeoverraskelse, sier Kjell Thore Jacobsen, leder av hovedstyret i larviksklubben.

Over 200 klubbhjerter hadde møtt fram for å feire seg sjøl med pølser, brus og kake. I de ærverdige klubblokalene satt både OL-vinner Bjørg-Eva Jensen, unge og gamle ildsjeler, ordføreren, samt en stor skare av den neste generasjonen med idrettshelter. Utenfor flammet faklene som tegnet et stort hjerte i vintermørket.

-  En vekkelse

-  Jeg trodde det var slutt på en slik dugnadsånd vi her har vært vitne til, men jeg tok altså feil, sier Jacobsen.

-  Denne konkurransen har pirret gamle klubbhjerter her i Fram, det har vært en vekkelse for oss alle, og derfor har vi ikke bare vunnet 100 000 kroner i utstyr, men også masse klubbstolthet som vi skal dra med oss videre, poengterer daglig leder Jon Steinar Tufte.

De to klubblederne takket mange i går. Men først og fremst supporterklubben, Regimet, som dro i gang det voldsomme engasjementet.

-  Vi sendte oppfordringer til 3500 e-postadresser i Larvik kommune som vi la inn manuelt. Vi brukte flyers, lokalavisa, eget nettsted og jungeltelegrafen for alt det er verdt. Da er det enormt moro å lykkes, innrømmer Regimets talsmann, Leif Erik «Mullah» Thorsen.

Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX Vis mer

Et viktig verktøy

Totalt ble det sendt inn 198 871 stemmer i årets utgave av «Klubben i mitt hjerte». Og gårsdagens markering i Larvik var en avslutning akkurat slik Dagbladets Esten O. Sæther ønsket seg.

-  Dagbladet har dratt i gang dette fordi idrett og idrettsklubber er viktige sosiale verktøy som gjør oss alle sterkere. Å komme hit i dag og bli møtt av et stappfullt klubblokale der det lukter pølser og ligger en klubbsang klar på bordet, er helt etter mitt hjerte, understreket Sæther.

-  Derfor sier jeg bare gratulerer med seieren, og ber Regimet dra i gang allsangen.

Alle foto: Tom Erik Andersen
Alle foto: Tom Erik Andersen Vis mer
Fram feiret med flammende hjerter
HEDER: Supporterklubbens leder, Leif Erik «Mullah» Thorsen, mottok heder av daglig leder i IF Fram, Jon Steinar Tufte.
HJERTEKLUBBEN: På grusbanen utenfor var hundrevis av fakler tent for å gi et flammende bevis på klubbstoltheten i IF Fram.
HJERTEKLUBBEN: På grusbanen utenfor var hundrevis av fakler tent for å gi et flammende bevis på klubbstoltheten i IF Fram.
DET SMAKTE: Over 200 klubbhjerter hadde møtt fram for å feire seg sjøl med kake på klubbhytta i Larvik i går.