KLAR FOR EUROPA:  Anders Konradsen og lagkameratene i Rosenborg landet med charterfly i Frankrike i går. Klokka 21.05 i kveld venter Saint-Étienne i gruppespillet i Europa League. Kampen spilles i ei heksegryte.  Foto: John T. Pedersen
KLAR FOR EUROPA: Anders Konradsen og lagkameratene i Rosenborg landet med charterfly i Frankrike i går. Klokka 21.05 i kveld venter Saint-Étienne i gruppespillet i Europa League. Kampen spilles i ei heksegryte. Foto: John T. PedersenVis mer

Fram til i forrige uke bodde han hos svigerforeldrene. Nå faller alt på plass for RBKs Anders Konradsen

Starter nytt Europa-eventyr mot Saint-Étienne.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

TRONDHEIM (Dagbladet): I to år spilte Anders Konradsen (25) fotball i Frankrike. I dag vender han tilbake med Rosenborg, som spiller mot Saint-Étienne i Europa League.

Konradsen var en av de mest overraskende overgangene i sommer. 25-åringen fra Bodø hadde fortsatt ett år igjen av kontrakten med den franske toppklubben Rennes. Men han og Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen har snakket godt sammen i flere år, helt fra tida begge var i Bodø/Glimt. I midten av august signerte han for Rosenborg.

- Alt føles riktig. Jeg hadde flere muligheter, men det er fint å komme til Rosenborg. Det er en klubb i sterk medgang, sier midtbanespilleren til Dagbladet.

Charterfly

Søndag scoret han kampens eneste mål da Rosenborg slo Stabæk i «seriefinalen». I går landet laget med et charterfly i Frankrike. Klokka 21.05 i kveld venter Saint-Étienne på Stade Geoffroy-Guichard, med en kapasitet på 42000 tilskuere.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn