Framgang for Steffen og Thorstein

Både Steffen Iversen og Thorstein Helstad er med på Norges siste treningsøkt før landskampen mot Polen. Dagbladet.no følger kampen direkte kl. 16 i morgen.

Steffen var forkjølet og sleit med halsproblemer i går, mens Torstein Helstad fikk hvile på grunn av overbelastning på beinmusklene.

I dag er begge tilbake, og Nils Johan Semb kan skilte med skadefri 18-mannstropp drøyt 24 timer før avspark.

Sjekker etter treninga

- Alle trener. Det ser greit ut, i hvert fall nå i morgentimene. Men vi får se etter treninga, sier Nils Johan Semb, som gir Iversen følgende attest:

- Han er i framgang.

Helstad hadde tydeligvist kost seg godt på SAS-hotellet sammen med Iversen i går. I formiddag så han veldig fram til å teste graset på Ullevaal stadion.

- Jeg var veldig død i beina, og trengte hviledagen i går. Det kjennes bra ut nå, sier Helstad til Dagbladet.no.

Følg kampen hos Dagbladet.no

Om både Iversen og Helstad spiller i morgen blir ikke endelig klart før Semb tar offisielt presenterer laget én time før avspark - kl. 15.00 i morgen.

Dagbladet.no gir deg laget så fort det foreligger i morgen. I tillegg dekker vi hvert eneste spark på ballen mot Polen i det øyeblikk det skjer.

Etter VM-kvaliken utover lørdagskvelden gir Dagbladet.no deg alt du ikke får på TV: Alle reaksjonene og vurderingene fra både spillerne og trenerne.

Du kan også følge resten av VM-kvalifiseringskampene rundt i Europa direkte hos Dagbladet.no i morgen.

Steffen Iversen.
Thorstein Helstad.