Framtidas midtbanesjef

FORNEBU (Dagbladet): 27 år inn i livet og 21 kamper inn i landslagskarrieren føler Trond Andersen seg endelig etablert. Ifølge Drillo er det på høy tid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det etablerte Fotball-Norge har ventet lenge på Solskjær-kompisen fra Kristiansund. Midtbanespilleren med bare én mangel.

- Det eneste negative jeg kan si om Trond er at han mangler litt av den kreative dimensjonen Kjetil Rekdal ga landslaget, sier Drillo til Dagbladet.

- Alt det andre har han. Og det eneste som forundrer meg, er at han ikke ble landslagsetablert tidligere. For meg var Trond arvtakeren for Kjetil i et tradisjonelt 4-5-1- system.

Myte

Trond Andersen ble England-proff i Wimbledon da Drillo regjerte i den norskeide klubben. Men det er en myte at han ble hentet over på managerens ønske og oppfordring. For Drillo visste ikke hva han fikk da Trond Andersen kom fra Molde. Og derfor ble overraskelsen ditto større.

- Det var andre som ivret for at Trond skulle til Wimbledon, sier Drillo.

- Jeg visste ikke hvor god han var. Men jeg lærte fort at han har et veldig høyt laveste nivå som fotballspiller.

- Trond Andersen gjør aldri en veldig dårlig kamp.

Sterk i lufta, meget god som førsteforsvarer og ekstremt vanskelig å møte i dueller: Der har du Norges nye midtbanesjef sett med Drillos øyne. Og når Trond Andersen blir presentert skussmålet, bare trekker han på skulderne over at kreativiteten hefter ved som en mangellapp. Fordi alt det andre er så positivt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer