Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Franca ser mot Europa

Merk deg navnet om du ikke allerede kjenner det: Brasilianeren Franca vil snart ta fotball-Europa med storm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sco Paulo-spissen har scoret 158 mål på 302 kamper for laget sitt. Kontrakten hans går ut til sommeren, men innen den tid vil han ganske sikkert være på plass i Europa. Sco Paulo har ikke råd til å vente til han går gratis, og har senket prisen hans til drøye 80 millioner kroner etter et par mislykkede overganger, skriver onefootball.com.

- Jeg har ikke peiling på hvor jeg vil spille, men det kan bli Leverkusen, Lazio eller Juventus. Alt jeg kan gjøre nå er å vente, sier Franca.

25-åringen har ikke lyktes med å etablere seg på det brasilianske landslaget. Han har fått noen få kamper, men kjemper med størrelser som Rivaldo, Elber, Denilson og Alex om plassen - en kamp han ofte kommer tapende ut av.

I september fortalte Franca til onefootball.com at han nesten var blitt solgt til Europa to ganger. Først var Fiorentina på banen, men valgte Leandro i stedet, så kom representanter fra Dortmund til Sco Paulo, men nådde ikke en avtale. I stedet valgte de den tsjekkiske kjempen Jan Koller.

Nå er altså klubben avhengig av å framskynde salget, og har senket prisen for å få penger i kassa kjapt.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart