Franck knuste konkurrentene

Laax, Sveits (NTB): Snøbrettstjernen Daniel Franck dro til med en perfekt utført 720-graders rotasjon i andre omgang, og feide dermed konkurrentene til side i lørdagens halfpipe-konkurranse i verdensserien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nok en gang var det nordmannen Daniel Franck som stjal showet. Denne gang i verdenscuprennet i regi av Det internasjonale snøbrettforbundet (ISF).

Franck kjørte sitt standardprogram i første omgang og tok en klar ledelse. I andre omgang satset han maksimalt i en opp/ned 720-graders rotasjon og fikk full klaff. Konkurrentene klarte aldri å svare, og Franck hadde allerede sikret seg seieren foran den siste omgangen.

- Han var fantastisk igjen, og hadde ikke trengt å kjøre siste omgang. Men han gjorde det likevel og vant suverent, forteller landslagstrener Dag Ove Karsten til NTB.

Selvtillit

Franck forsøkte seg på en 720-graders rotasjon også under FIS-rennet i østerrikske Hintertux tidligere i uken, men misset og ble bare nummer seks.

- Det mislykkede forsøket er forskjellen på seier og sjetteplass. Godt at det klaffet lørdag. Momentet er vanskelig, og selvtilliten vokser skikkelig når det sitter, fortsetter Karsten.

Franck vant verdenscupåpningen i FIS-regi forrige helg, og har altså rukket å markere seg skikkelig i begge forbundene som konkurrerer om snøbrettstjernenes deltakelse. De norske kjører normalt i ISF-serien, men må være med i FIS-renn for å kvalifisere seg til OL.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer