Franck ut mot FIS

«Det finnes to typer mennesker, bra mennesker og rasshøl, mer er det ikke å si om det...». Daniel Franck raser mot FIS sitt program for OL-kvalik i snowboard.

Det er på sin egen hjemmeside på nettet at den norske snowboard-stjernen kommer med det som, til og med i snowboardmiljøet, må regnes som friske utfall mot FIS, det internasjonale skiforbundet.

«FIS gikk ut med løgner for å få sponsorer til world cupen. De lovte at verdens beste utøvere kom til å kjøre FIS, hvor de også promoterte med top 16 lista til ISF (det internasjonale snowboardforbundet, red. anm). Da dette ikke var faktum, mere blodig rektum, så har FIS fått et helvetes press på seg, hvor de må holde det de har lovet» skriver Franck på sin hjemmeside.

Tidligere i denne måneden vedtok FIS å kreve deltagelse i hele 8 FIS-renn for kvalifisering til Salt Lake City. Daniel Frank stiller seg tvilende til at eliten vil møte fulltallig opp, og mener dette er et forsøk fra FIS sin side på å berge de ambisiøse lovnadene de har gitt sponsorene til sin egen world cup. «Skal like å se startlista hvis det systemet går igjennom...»