Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frank Løke får spille mot Fyllingen

Utestengelsen utsatt i 30 dager.

|||Frank Løke får spille mesterligakampen for Zagreb mot Fyllingen i Bergen lørdag. Utestengelsesdommen er utsatt i 30 dager etter den kroatiske klubbens anke.

Utestengelsessaken havner i håndballens egen voldgiftsrett (ECA). Der skal det velges ut et panel som skal bestemme hva som skjer videre med Løke, som også fikk en bot på snaue 85.000 kroner.

Tirsdag ble Løke utestengt fra all internasjonale klubbhåndball etter sommerens overgangsrot. Løke skal ha skrevet under for både Skjern og Zagreb.

Dommen er blitt utsatt i 30 dager i påvente på at den endelige avgjørelsen blir tatt, forklarer Balasz Nemcsik i EHF til TV 2 Sporten.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling