Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frankrike dominerte og slo Sverige uten Zlatan

Raphaël Varane matchvinner.

 AVGJORDE:  Raphaël Varane avgjorde privatlandskampen mot Sverige. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE/NTB Scanpix.
AVGJORDE: Raphaël Varane avgjorde privatlandskampen mot Sverige. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE/NTB Scanpix. Vis mer

Frankrike dominerte mot Sverige i treningslandskampen i fotball i Marseille tirsdag. Det ble seier, men bare med 1-0.

Den eneste scoringen i kampen kom sju minutter før slutt, og det var Raphaël Varane som scoret. Det var et veldig fortjent mål, for svenskene ble utspilte etter alle kunstens regler, men likevel klarte Erik Hamrens menn å stå imot det enorme presset. Nederlaget ble merkelig nok begrenset til ett mål.

Franskmennene var bedre i alt, og de sto for den reneste oppvisningen mot Sverige. Det var merkelig at det ikke ble mer enn et mål i kampen. Svenskene hadde mer enn nok med å forsvare seg, men i rapportene fra kampen blir det hevdet at de forsvarte seg veldig godt. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling