SPIONASJE: Frankrike har bedt FIFA om å etterforske mistanken om at en drone ble brukt til å spionere på lagets forberedelser til kampen mot Honduras. Det fortalte landslagssjef Didier Deschamps lørdag. Foto: AP Photo / David Vincent / NTB Scanpix
SPIONASJE: Frankrike har bedt FIFA om å etterforske mistanken om at en drone ble brukt til å spionere på lagets forberedelser til kampen mot Honduras. Det fortalte landslagssjef Didier Deschamps lørdag. Foto: AP Photo / David Vincent / NTB ScanpixVis mer

Frankrike klager over spiondrone på treningen

- FIFA har hånd om dette nå, og de holder på med en etterforskning.

Frankrike har bedt FIFA om å etterforske mistanken om at en drone ble brukt til å spionere på lagets forberedelser til kampen mot Honduras.

Det fortalte landslagssjef Didier Deschamps lørdag.

- Droner blir visst brukt stadig oftere, sa Deschamps på pressekonferansen dagen før lagets første VM-kamp. Spionasjen skal ha skjedd tirsdag på Frankrikes VM-base nord for São Paulo.

- FIFA har hånd om dette nå, og de holder på med en etterforskning. Vi liker ikke at våre rettigheter krenkes, men det er ikke lett å få være i fred nå for tiden.

Deschamps sa intet om hvem han mistenker for å stå bak spionasjen, men han smilte da en journalist fra Honduras bedyret at hans land ikke hadde noe med det å gjøre.

- Dronen kom ikke fra oss, forsikret han.

(NTB)