FRYKTER IKKE SPANIA: Spania har dominert verdensfotballen de siste årene, men det er fortsatt langt fram til kvalifiseringskampene skal spilles. Hvem vet hvor bra Spania kommer til å være de neste årene, sier Laurent Blanc. Foto: Reuters / Charles Platiau / Scanpix
FRYKTER IKKE SPANIA: Spania har dominert verdensfotballen de siste årene, men det er fortsatt langt fram til kvalifiseringskampene skal spilles. Hvem vet hvor bra Spania kommer til å være de neste årene, sier Laurent Blanc. Foto: Reuters / Charles Platiau / ScanpixVis mer

Frankrike og Spania i «dødens gruppe»

Men Laurent Blanc frykter ikke de regjerende verdensmesterne.

Frankrike ble trukket ut i den samme VM-kvalifiseringsgruppen som regjerende mester Spania. Men Frankrikes landslagssjef Laurent Blanc frykter intet.

- Spania har dominert verdensfotballen de siste årene, men det er fortsatt langt fram til kvalifiseringskampene skal spilles. Hvem vet hvor bra Spania kommer til å være de neste årene, sa Blanc.

Frankrike havnet utenfor de ni lagene som ble toppseedet i trekningen av den europeiske VM-kvalifiseringen som starter i september neste år.

Ved siden av Spania og Frankrike spiller også Hviterussland, Georgia og Finland i gruppe I, den eneste av de ni VM-kvalifiseringsgruppene som har bare fem nasjoner.

(NTB)