UTE: Karim Benzema sliter med en muskelskade i mageregionen og er uaktuell til Frankrikes EM-kvalifiseringskamper.Foto: SCANPIX/AFP/JAVIER SORIANO
UTE: Karim Benzema sliter med en muskelskade i mageregionen og er uaktuell til Frankrikes EM-kvalifiseringskamper.Foto: SCANPIX/AFP/JAVIER SORIANOVis mer

Frankrike sliter med skader

Benzema og Ribery har begge meldt forfall.

Frankrike sliter med skader på sentrale spillere før avslutningen på EM-kvalifiseringen.

Trioen Karim Benzema (Real Madrid), Franck Ribéry (Bayern München) og Blaise Matuidi (Paris Saint-Germain) har meldt forfall til oppgjørene mot Albania og Bosnia-Hercegovina på grunn av skader.

- MR-undersøkelser har vist at alle tre er utilgjengelige til kampene, heter det i en uttalelse fra Frankrikes fotballforbund (FFF).

Ribéry har en leggskade, Benzema og Matuidi sliter med lårproblemer.

Philippe Mexès, Yoann Gourcuff, Abou Diaby og Guillaume Hoarau var fra før uaktuelle på grunn av langtidsskader, mens Arsenal-backen Bacary Sagna pådro seg beinbrudd søndag.

I tillegg er Eric Abidal og Laurent Koscielny usikre.

- Det er en del av jobben som landslagssjef. Spillere har et hardt program med klubbkamper hver tredje eller fjerde dag, og det kan gi flere muskelskader. Eric er svært viktig for oss. Jeg håper han kan spille, sier landslagssjef Laurent Blanc.

Frankrike møter Albania fredag og Bosnia-Hercegovina tirsdag neste uke. Blancs mannskap topper gruppe D ett poeng foran Bosnia-Hercegovina.

Gruppevinnerne og den beste toeren går direkte til EM-sluttspillet i Polen og Ukraina neste år. De øvrige åtte gruppetoerne må ut i omspill.

(NTB)