<strong> TAPTE:</strong>  Paul Pogba tapte Champions League-finalen forrige helg. I dag tapte han med Frankrike mot Albania. Foto:AP Photo/Hektor Pustina
TAPTE: Paul Pogba tapte Champions League-finalen forrige helg. I dag tapte han med Frankrike mot Albania. Foto:AP Photo/Hektor Pustina Vis mer

Frankrike tapte mot Albania

Tredje tap på fire kamper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det franske fotballandslaget gikk på et ydmykende 0-1-tap i privatlandskampen borte mot Albania lørdag kveld. Tapet var Frankrikes tredje på fire kamper.

Albanias Ergys Kace scoret kampens eneste mål på et vakkert frispark like før pause. Kace skrudde ballen i venstre kryss - helt utakbart for Tottenham-keeper Hugo Lloris i Frankrikes mål.

En sterk prestasjon av Albania, men det er ikke til å legge skjul på at Didier Deschamps' franske mannskap har hatt et svakt 2015. Lørdagens tap var Frankrikes tredje på fire kamper i år, og laget har mye å jobbe med i privatlandskampene fram mot EM på hjemmebane om ett år.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer