Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fransk avis: - Fotball-EM kan bli utsatt

L'Equipe mener UEFA vil offentliggjøre dette førstkommende tirsdag.

KAN KOMME TIL EM: Norge har mulighet til å ta seg til EM dersom de slår Serbia og vinneren av kampen mellom Skottland og Israel. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
KAN KOMME TIL EM: Norge har mulighet til å ta seg til EM dersom de slår Serbia og vinneren av kampen mellom Skottland og Israel. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer

Franske L'Equipe hevder at UEFA er forberedt på å utsette sommeren EM-sluttspill i fotball til 2021. Avisa mener at UEFA vil annonsere dette tirsdag neste uke. Det er altså ikke bekreftet.

UEFA skriver på sin side i en pressemelding at de har invitert alle 55 medlemslandene for å diskutere hva som vil skje med europeisk fotball, inkludert sommerens EM-sluttspill.

Det vil bli holdt videokonferanse mellom medlemmene tirsdag 17. mars.

Tidligere i dag skrev spanske Marca at UEFA har bestemt at Champions League og Europa League vil utsettes på ubestemt tid som følge av coronaviruset. Dette er heller ikke bekreftet.

Allerede onsdag kom meldingen om at Sevilla-Roma og Inter-Getafe i Europa League ikke ville bli spilt som følge av situasjonen i Italia, hvor coronaviruset er ute av kontroll.

I Champions League er fire av åtte oppgjør denne runda ferdigspilt. PSG, Atlético Madrid, Atalanta og RB Leipzig har gått videre, mens oppgjørene Bayern München-Chelsea, Barcelona-Napoli, Manchester City-Real Madrid og Juventus-Lyon ikke er ferdigspilt.

Hele Norges coronakart