Fransk avis: Hazard blir Real Madrid-spiller

Den franske storavisen L'Equipe skriver mandag at Chelsea-stjernen Eden Hazard er enig med Real Madrid om en overgang etter sesongen.

PÅ VEI BORT: Eden Hazard blir Real Madrid-spiller, skal vi tro fransk avis. Foto: REUTERS / David Klein / NTB Scanpix
PÅ VEI BORT: Eden Hazard blir Real Madrid-spiller, skal vi tro fransk avis. Foto: REUTERS / David Klein / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Overgangssummen skal være cirka 100 millioner euro, tilsvarende omtrent en milliard kroner, skriver avisen.

Det er lenge blitt spekulert i at Hazard forlater Chelsea etter inneværende sesong. Etter seieren i semifinalen i europaligaen mot Eintracht Frankfurt uttalte en rekke av klubbens profiler at de hadde et sterkt ønske om å beholde belgieren. Hazard selv hadde ikke mye å si om egen framtid.

Søndag hadde han derimot mer å melde. Etter at Chelsea spilte 0-0 mot Leicester i ligaavslutningen, fortalte han at han har bestemt seg for hva han skal gjøre videre.

Ifølge L'Equipe er altså en avtale klar, og overgangen skal offentliggjøres etter Chelseas europaligafinale mot Arsenal i Baku 29. mai.

Hazard har tidligere vært åpen om at det har vært en barndomsdrøm å spille for Real Madrid, og han er en stor beundrer av klubbens manager Zinédine Zidane. Ifølge den franske avisen var det enighet mellom klubbene om overgangen allerede for flere uker siden.

28-åringen kom til Chelsea fra Lille i 2012. Siden den gang har han vært en av Premier League beste spillere. Kontrakten hans med London-klubben går ut etter neste sesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer