Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Martin Ødegaard:

Fransk avis hevder Rennes dropper Ødegaard

Har ønsket unggutten siden i sommer.

INGEN RENNES-OVERGANG: Martin Ødegaard har lenge vært ønsket av Rennes. Men ikke nå lenger. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
INGEN RENNES-OVERGANG: Martin Ødegaard har lenge vært ønsket av Rennes. Men ikke nå lenger. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I sommer ønsket den franske klubben Rennes å skrive under en avtale med det norske fotballtalentet Martin Ødegaard.

Fordi Ødegaard da var under 18 år, stoppet FIFA-regler for en mulig kjøps- eller leieavtale.

Rennes skal likevel ha vært svært interesserte i å få tak i unggutten - som i dag fyller 18 år.

Men i dag er også dagen der den franske avisa Ouest-France skriver at Rennes-sjef Christian Gourcuff ikke lenger er interessert i Real Madrid-spilleren.

Silvestre ferdig i sin stilling

For to uker siden ble Ødegaard observert på en kamp mellom Rennes og St.Etienne, og man regnet da med at en avtale mellom Ødegaard og Rennes ville være på plass i januar.

Nå skal altså den planen - ifølge den franske avisa - være stoppet, men denne gangen skal Rennes ha valgt det selv.

Den spanske avisa AS skriver at det er Mikaël Silvestre i Rennes som skal ha vært mannen bak Ødegaard-samtalene i Rennes. Nå skal Silvestre være fjernet fra sin stilling i klubben, noe som har resultert i at Ødegaard-avtalen også har gått i vasken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!