Fransk cuptrekning vil foregå bak låste dører

Etter terrorangrepet.

PREGET: Når den kommende runden i den franske cupen i fotball ska trekkes, kommer det til å foregå bak lukkede dører i fotballforbundets hovedkvarter. Foto: AP Photo/Frank Augstein
PREGET: Når den kommende runden i den franske cupen i fotball ska trekkes, kommer det til å foregå bak lukkede dører i fotballforbundets hovedkvarter. Foto: AP Photo/Frank AugsteinVis mer

Når den kommende runden i den franske cupen i fotball ska trekkes, kommer det til å foregå bak lukkede dører i fotballforbundets hovedkvarter.

Den sjuende runden i cupen ble avlyst sist helg etter det grusomme terroranslaget mot Paris, der 129 mennesker ble drept. Nå har Det franske fotballforbundet (FFF) bestemt at denne utsatte runden skal spilles fra 20. til 22. november.

Trekningen for åttende runde skulle ha foregått med publikum til stede i Vincennes-hippodromen tirsdag, blir forskjøvet en dag. Den vil foregå bak låste dører onsdag.

Denne cuprunden kommer til å bli spilt første helgen i desember, og i runden deretter kommer de beste lagene i Frankrike også med i cupen.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram