Fransk fotballkone: - Mannen min sier jeg er en bløff

Teller ned til EM-finalen.

IVRIG TILSKUER: Ludivine Sagna - kona til Bacary Sagna - har vært ivrig tilskuer under EM. I dag er det finale. Foto: NTB Scanpix
IVRIG TILSKUER: Ludivine Sagna - kona til Bacary Sagna - har vært ivrig tilskuer under EM. I dag er det finale. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Portugal - Frankrike, EM-finale, på NRK1 klokka 21.00

PARIS (Dagbladet): Intet fotballmesterskap uten en smule glamour og sirkus på sidelinja. I 2006 tok det fullstendig av da Victoria Beckham og co. inntok Baden Baden i Tyskland. Det fikk konsekvenser for spillernes omgang med koner og kjærester i VM fire år seinere.

Nå er det de franske fotballkonene som er fokus. I dag følger de finalen mellom Frankrike og Portugal på Stade de France i Paris.

- Hallo. Jeg våknet opp og er fortsatt full av følelser. Vi er i finalen. Og vi vil vinne, skrev Ludivine Sagna (27) på Twitter etter semfinaleseieren over Tyskland.

Lederen

Hun er kona til landslagsspiller og Manchester City-backen Bacary Sagna (33). I dag - på finaledagen - har hun latt seg intervjue av den ukentlige søndagsavisa Le Journal du Dimanche.

I intervjuet gir hun et innblikk i hvordan det er å være fotballkone. I kraft av sin offentlige profil blir hun omtalt som lederen for de franske fotballkjærestene.

- Mannen min sier jeg er en bløff, lyder tittelen på artikkelen.

Pyjamas

Poenget er at alt ikke er så velpolert som det kan virke som når spillernes koner og kjærester zoomes inn av TV-kameraene og er på trykk i avisene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer