Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fransk interesse for Carew

Både Lyon og Marseille skal være interessert i å hente John Carew fra Valencia i sommer.

Allerede før landskampen mot Romania onsdag gikk ryktene om at Marseille snuser på den norske landslagsspissen.

Interessen blir i dag bekreftet av Marseille-president Christophe Bouchet.

Men den sørfranske klubben vil trolig bare låne den norske Valencia-spissen, som en nødløsning dersom de ikke får kjøpt den portugisiske toppscoreren Pauleta fra Bordeaux.

- For Carew er det to muligheter. Men vi skal ikke bli revet med. Vi er ikke så rike, sier Bouchet til avisa La Provence.

Carew-agent Per A. Flod sier til Dagbladet.no at han tviler på at Valencia blir fristet av en henvendelse fra Marseille.

- Jeg tror ikke John er til utlån, det vil bare være aktuelt med salg, sier Flod.

Men også ligamester Lyon skal være interessert. Sportsavisa L'Equipe meldte i helga at Lyon har diskutert å bytte til seg Valencia-duoen Carew og Anthony Revalliere mot den franske landslagsspissen Sidney Govou.

Avtalen ble straks torpedert av Govou, som er på tur med det franske landslaget i Confederations Cup.

- Jeg blir i Lyon neste sesong. Jeg har snakket med styreformann Jean-Michel Aulas og vi ble enige om en ny avtale.

- Jeg kan ikke forholde meg til alle slike rykter, sier Flod om Carew-koblingen til Lyon.

Agenten har ikke snakket med Carew siden nordmannen ble utvist mot Barcelona i går kveld. Da røk også sjansen til den siste Champions League-plassen for Valencia.

For den gjenvalgte Valenica-presidenten Jaime Orti betyr tapet at han har enda mindre penger å rutte med på overgangsmarkedet i sommer. Klubben sliter allerede med tung gjeld.

Agent Flod har tidligere uttalt at Carew fort kan bli solgt i sommer. Nå er han mindre sikker, kanskje fordi prislappen spanjolene skal ha satt på nordmannen er nærmere 110 mill. kroner.

- Det er en stor sjanse for at John blir i Valencia, sier Flod til Dagbladet.no.

PÅ FLYTTEFOT?</B> John Carew har scoret åtte ganger 34 kamper for Valencia denne sesongen. Her mot Real Madrids Zinedine Zidane.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media