Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fransk legendekvartett PSG-aktuelle

Makélélé, Thuram, Pires og Giuly ønsket i Paris.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Til sammen er de 136 år gamle og står bokført med 309 landskamper for Frankrike.

Rutine må sies å være nøkkelordet for kvartetten Claude Makélélé, Lillian Thuram, Ludovic Giuly og Robert Pires.

Felles for dem alle, er at de alle står på ønskelisten til Paris St. Germain foran neste sesong. Det skriver Sky Sports.

Spesielt de tre førstnevnte skal være høyaktuelle.

- Thuram, Makélélé og Guily? Jeg kan ikke motstå disse tre spillerne, sier styreforman Charles Villeneuve i PSG ifølge France Football.

Klubben har allerede begynt å prate med Thuram, som står uten kontrakt med Barcelona.

- Thuram er en toppidrettsutøver som jeg kjenner veldig godt. Jeg er likevel ikke besatt av tanken på å få Thuram til klubben. Vi har hatt samtaler, men det er også andre spillere inne i bildet, påpeker Villeneuve.

Blant disse er Romas Ludovic Giuly, som har uttrykt ønske om å spille i hjemlandet igjen etter opphold i både Spania og Italia etter at han forlot Monaco.

image: Fransk legendekvartett PSG-aktuelle

- Det ville vært strålende om vi klarte å komme til enighet med Giuly. Jeg liker ham, understreker PSG sin styreformann.

Tvilende til Pires- overgang

Det har også blitt spekulert i at PSG ønsker seg Villarreals Robert Pires. Villeneuve nekter heller ikke for at kantspilleren med fortid i Arsenal, er sterkt ønsket på Parc des Princes.

Likevel er styreformannen tvilende til at Pires ønsker å forlate fjorårets serietoer i Spania med henblikk på «El Submarino Amarillos» kjempesuksess i fjor. 

- Med tanke på rollen han i Villarreal, og det faktum at klubben kommer til å spille i Champions League neste sesong, forventer jeg at han blir værende, tror Villeneuve. 

RUTINERTE HERREMENN: Claude Makélélé, Robert Pires, Lillian Thuram og Ludovic Giuly kan, om ikke annet, bidra med massevis av rutine om alle kommer til Paris St. Germain i sommer. Fotomontasje: AP/EPA/Dagbladet.no
RUTINERTE HERREMENN: Claude Makélélé, Robert Pires, Lillian Thuram og Ludovic Giuly kan, om ikke annet, bidra med massevis av rutine om alle kommer til Paris St. Germain i sommer. Fotomontasje: AP/EPA/Dagbladet.no Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!