Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fransk lettelse før returoppgjøret

Holdt nullen mot Norge.

EM-ØYEBLIKKET: Frankrike tror Raphael Varanes mål i går kveld holer til EM-slusspill i sommer. Det viktigste var å holde nullen, mener franske medier.Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP / NTB scanpix
EM-ØYEBLIKKET: Frankrike tror Raphael Varanes mål i går kveld holer til EM-slusspill i sommer. Det viktigste var å holde nullen, mener franske medier.Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP / NTB scanpix Vis mer

LE HAVRE (Dagbladet): De franske avisene ser U21-kampen mot Norge i går kveld som en betryggelse før den avgjørende EM-playoffkampen på Marienlyst tirsdag.

Det viktigste var nemlig å holde nullen på Stade Océan.

Bortsett fra Jo Inge Bergets ene skudd i andreomgang traff ingen av Norges avslutninger målet til Ahamad. Da holdt Raphael Varanes ene hodestøt i førsteomgang til et perfekt utgangspunkt for Frankrike.

- Vi viste at oss fram som et lag, og vi forsvarte oss godt, sier Rennes-stjernen Yann M'Vila ifølge franske L'Equipe.

Skal Norge gå til EM i Israel i juni må de norske unggutta altså score minst ett mål på hjemebane. Franskmennene
ser ikke hvordan de skal tape med mer enn ett mål mot Norge, og L'Equipe konstaterer at med null imot på hjemmebane er jobben så godt som gjort.

- Selv med 2-1-tap er Frankrike i EM, skriver avisa.