Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fransk protest førte til reprimande for Norge

Mente Johnsrud Sundby brøt reglene.

- PROTEST: Frankrike skal ha lagt inn protest mot Martin JOhnsrud Sundby (midten) og Norge.Foto: SCANPIX/AFP/JAVIER SORIANO
- PROTEST: Frankrike skal ha lagt inn protest mot Martin JOhnsrud Sundby (midten) og Norge.Foto: SCANPIX/AFP/JAVIER SORIANO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
Norge har fått en skriftlig reprimande fra FIS etter at Frankrikes skiforbund la inn protest mot Norge da stafettmedaljen glapp.

NTBs kilder i avisen l?Equipe fortalte at franskmennene la inn protest mot Norge etter OL-stafetten i langrenn onsdag. Det franske laget mener at Martin Johnsrud Sundby hadde med seg to par ski inn i skisonen på OL-stadion før start; ett med rubb og ett uten.

Franskmennene mener det kun er lov å ha med ett par inn i skisonen og ville ha Norge loppet for sølvmedaljen.

— Sølvmedaljen er ikke i fare. Vi medgir at ett skipar ikke lå der det skulle, og vi har fått en skriftlig reprimande, men jeg mener 100 prosent sikkert at denne saken dermed er ute av verden, sa sportssjef Åge Skinstad til NTB.

Sverige vant foran Norge og Tsjekkia, mens Frankrike ble nummer fire.

(NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!