Fransk stopper for Fulhams opptur

Aliadiere fikk Nevland og Hangeland ned på jorda igjen.

(Dagbladet.no): Middlesbrough - Fulham 1-0.

Brede Hangeland gjorde en knalldebut for Fulham i Premier League for noen uker siden, men selv ikke nordmannen klarte å hindre Middlesbrough i å ta en grei hjemmeseier i ettermiddag.


Hjemmelaget tok ledelsen allerede etter ti minutters spill, og holdt sikkert unna etter det.

Gary O\'Neil fant Jeremie Aliadiere med et gjennomspill, franskmannen løp seg overraskende lett fri fra Hangelands forsvarsrekke, og var iskald foran mål.


Alene med Antti Niemi gjorde han kort prosess, og satte ballen mellom beina på målvakten.

- Jeremie har vært «outstanding» for oss hele sesongen, spesielt de siste to månedene, lød det fra Middlesbrough-manager Gareth Southgate til BBC etter kampen.

Erik Nevland markerte seg først etter 35 minutter, og da med en ulovlig sen takling på Fabio Rochemback, som han velfortjent fikk det gule for.


Fulham fikk en opptur med seier over John Carews Aston Villa forrige helg, men i dag var det brutalt ned på jorda igjen.

INGEN SCORING: Erik Nevland jobbet jevnt og trutt, men et gult kort var det eneste som fikk nordmannen i protokollen mot Middlesbrough. Foto: EPA/SCANPIX
INGEN SCORING: Erik Nevland jobbet jevnt og trutt, men et gult kort var det eneste som fikk nordmannen i protokollen mot Middlesbrough. Foto: EPA/SCANPIX Vis mer

Roy Hodgsons utvalgte klarte aldri å reise seg etter Aliadieres scoring, og franskmannen ble matchvinner på Riverside, i en ellers tam Premier League-forestilling.

- Det var vanskelig å spille mot Middlesbrough fordi de lå så kompakt i forsvar. De trengte ikke å angripe ettersom de ledet, sa Fulham-manager Roy Hodgson, ifølge NTB.

- Pasningsspillet var bra spesielt i annenomgangen. Vi dominerte i lange perioder og ingen kunne sagt at vi hadde stjålet med oss poeng om det hadde blitt poengdeling, la Hodgson til.

PS. Erik Nevland ble byttet ut etter 64 minutter.

AVGJORDE: Jeremie Aliadiere setter inn vinnermålet mellom beina på keeper Antti Niemi.