Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fransk syklist skutt på treningstur

18-åringen syklet selv til sykehuset etter hendelsen.

SKUTT: Clément Delcros på sykehuset med et tydelig sår på skulderen etter at han ble skutt av en forbipasserende bil. Foto: Clément Delcros/Facebook
SKUTT: Clément Delcros på sykehuset med et tydelig sår på skulderen etter at han ble skutt av en forbipasserende bil. Foto: Clément Delcros/Facebook Vis mer

(procycling.no): Det var tirsdag at 18 år gamle Clément Delcros var ute på treningstur. Førsteårssenioren syklet for det franske amatørlaget AVC Aix-en-Provence, og var bare én kilometer unna å være hjemme.

– Jeg kjørte i 50 kilometer i timen i en slak utforbakke. Vi var på en normal vei, og jeg så en bil komme på den andre siden av veien. Da den kom opp på høyde med meg hørte jeg et smell, sier han til franske Directvelo.com, gjengitt av blant andre Cyclingnews.com.

Da hadde den unge syklisten regelrett blitt skutt.

– Jeg så at jeg hadde et sår på min venstre skulder. Først trodde jeg at de i bilen hadde kastet en stein eller lignende som en spøk. Jeg innså det virkelig ikke med en gang. Jeg blødde voldsomt og måtte stoppe opp. Folk spurte om jeg trengte hjelp, men jeg var like ved et sykehus, så jeg syklet dit selv, forteller han.

Skanningen på sykehuset bekreftet at han fått en kule i skulderen, men kulen hadde heldigvis ikke truffet noe av betydning. Ettersom den var dypt inne ble det bestemt at den ikke skulle bli fjernet. Til alt hell gikk det dermed bra med franskmannen.

18-åringen var inne til en ny sjekk på onsdag, og forteller selv at han er «okey».

– Jeg er lei meg og litt sjokkert. Da jeg innså hva som hadde skjedd, sa jeg til meg selv «det er virkelig noen idioter der ute».

Han har også anmeldt hendelsen, men har ikke den største troen på at politiet vil kunne finne gjerningspersonen ettersom han selv ikke fikk med seg hvilken bilmodell det var.

Saken er levert av sykkelnettstedet www.procycling.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling