Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fransk tenåringsstjerne risikerer fengsel etter skyteepisode

Paris Saint-Germain-talentet Odsonne Edouard risikerer fengselsstraff etter at han skal ha skutt en tilfeldig forbipasserende med luftpistol i februar.

RISIKERER FENGSEL: Fotballtalentet Odsonne Edouard risikerer fengselsstraff etter at han skal ha skutt en tilfeldig forbipasserende med luftpistol. Foto: AFP PHOTO / REMY GABALDA
RISIKERER FENGSEL: Fotballtalentet Odsonne Edouard risikerer fengselsstraff etter at han skal ha skutt en tilfeldig forbipasserende med luftpistol. Foto: AFP PHOTO / REMY GABALDA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I tillegg til fengselsstraff på fire måneder ba aktor i saken om at den 19-årige fotballspilleren får en bot på 6000 euro.

Hendelsen fant sted mens Edouard var utlånt til den franske klubben Toulouse 11. februar i år. Offeret har forklart at han gikk på gaten da en bil plutselig stoppet opp ved siden av han. Deretter ble det avfyrt skudd, og offeret ble truffet i øret.

Edouard nekter for at det var han som skjøt, og har lagt skylden på lagkamerat Mathieu Cafaro. Cafaro, som også først innrømmet forholdet, har etter hvert endret forklaring og nekter nå for at han i det hele tatt var i bilen.

Offeret har forklart at det kun var gjerningsmannen som satt i bilen, og det franske aktoratet mener 19-åringen er den skyldige.

Edouard, som i ble toppscorer i U17-EM i 2015, ble identifisert etter at registreringsskiltet på bilen hans ble fotografert av overvåkingskameraer. Både Edouard og Cafaro har fått avsluttet sine arbeidsforhold i Toulouse etter hendelsen.

Dom i saken er ventet 4. juli.

(NTB)

Hele Norges coronakart