Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Fransk toppklubb kjøper Søderlund for 14 mill.

Knyttes til Saint-Étienne.

KNYTTES TIL FRANKRIKE: Alexander Søderlund kan være på vei til franske Saint-Étienne. 
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
KNYTTES TIL FRANKRIKE: Alexander Søderlund kan være på vei til franske Saint-Étienne. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Ifølge franske RMC Sport er Alexander Søderlund på vei fra Rosenborg til Saint-Étienne. Den franske toppserieklubben skal være enig med trønderne om en overgang verdt 1,5 millioner euro, drøyt 14 millioner norske kroner, for spissen.

RMC Sport mener også å vite at Søderlund skal være klar til å skrive under på en treårskontrakt med franskmennene.

Saint-Étienne ligger på 6. plass i Ligue 1, og ble nummer to i samme Europa League-gruppe som Rosenborg denne sesongen. I det første oppgjøret noterte Søderlund seg for en målgivende pasning, mens kraftpluggen scoret i 1-1-kampen på Lerkendal.

Søderlund hadde totalt 22 nettkjenninger på 27 matcher i Tippeligaen 2015.

Tysværbuen har ikke besvart Dagbladets henvendelser i ettermiddag. Det har heller ikke RBKs sportssjef Stig Inge Bjørnebye gjort.

- Jeg har ikke noe å si nå. Jeg er litt opptatt, så det passer dårlig, sier Søderlund-agent Tore Pedersen til Dagbladet.

Søderlunds nåværende kontrakt med Rosenborg strekker seg til 2018.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media