Fotball-VM for kvinner

Franske nøkkelspillere sliter med skader før Norge-kampen

De franske nøkkelspillerne Wendie Renard, som nikket inn to hjørnespark mot Sør-Korea, og Eugénie Le Sommer er begge usikre før VM-kampen mot Norge.

SKADEPLAGET: Renard er en av de franske stjernene som sliter med skade før morgendagens oppgjør mot Norge. Foto: NTB/Scanpix
SKADEPLAGET: Renard er en av de franske stjernene som sliter med skade før morgendagens oppgjør mot Norge. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Midtstopper Renard og angriperen Le Sommer (som er Ada Hegerbergs faste spissmakker i Lyon og scoret Frankrikes første mål i VM) har begge stått over treninger.

Renard sliter med en vond muskel og hvilte både søndag og mandag. Le Sommer sto over det meste av treningen mandag, men var ifølge L'Equipe med på det som skjedde etter at mediene ble sendt på dør.

L'Equipe skriver at hele seks av Lyon-spillerne i troppen har slitasjeskader etter en lang sesong som ga trippeltriumf (serie, cup og mesterliga). Ved siden av Renard (hoftemuskel) og Le Sommer (hamstring og setemuskel) er det kaptein Amandine Henry (rygg), Delphine Cascarino (ankel), Amel Majri (hamstring) og Griedge Mbock (kne).

- Ikke alvorlig

- Vi har en stor sesong bak oss, og nå er vi litt slitne. Vi har også noen skader som plager oss, sa venstreback Amel Majri under mandagens pressekonferanse, men uttrykte tro på at alle kan spille mot Norge, inkludert Renard.

- Hun har litt vondt, men det er ikke alvorlig. Det går bra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer