Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Franskmenn ga Allardyce mer hodebry

West Ham nå på nedrykk.

FRANSK FESTAFTEN: Her feirer franske Loik Remy sin scoring for Newcastle mot West Ham. Også franske Yohan Cabaye tegnet seg på scoringslista. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON
FRANSK FESTAFTEN: Her feirer franske Loik Remy sin scoring for Newcastle mot West Ham. Også franske Yohan Cabaye tegnet seg på scoringslista. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nedturene fortsetter for West Ham og manager Sam Allardyce (59). Lørdag ble det 1-3-tap på eget gress for Newcastle i Premier League etter at to franskmenn ordnet scoringene.

Etter sju kamper uten seier fram til nyttår, kom West Hams 2-0-seier over Ole Gunnar Solskjærs Cardiff 11. januar vel med. Lørdag var det tilbake til virkeligheten for Allardyce og hans mannskap, da Newcastle tok alle tre poengene på Boleyn Ground.

- Vi må holde spillerne våre i form. Vi må få spillere tilbake fra skade. Vi må jobbe hardt for å kvitte oss med de store problemene vi har for tiden, sa West Ham-sjef Allardyce til BBC etter kampen.

Newcastle tok føringen tidlig og hadde grei kontroll på sine motstandere. Franskmannen Yohan Cabaye sørget for 1-0 etter et kvarters spill. Han ble servert av sin franske lagkamerat Yoan Gouffran.

Cabaye satte punktum Loïc Rémy ble inspirert av sine landsmenn og doblet til 2-0 etter en drøy halvtime.

- Vi forsøker å komme oss tilbake etter 0-2, men vi klarer ikke å ta vare på sjansene. Da må du betale en stiv pris på dette nivået, sa Allardyce.

Det eneste som fikk West Ham-fansen til å trekke på smilebåndet, var at Newcastles Mike Williamson sørget for 1-2 ved å sette ballen i eget nett på overtid i første omgang.

Over i annen omgang skapte begge lag flere gode muligheter, men det var Newcastle som hadde alt i sine hender. På overtid satte Cabaye inn sin annen scoring for dagen og ordnet med det 3-1.

West Ham falt under nedrykksstreken i Premier League med like mange poeng som Sunderland og Cardiff. Ett poeng skiller de tre lagene fra Fulham, som innehar den siste trygge plassen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!