FORFØLGES: Ryan Giggs slipper ikke unna tidligere synder når han nå inntar managerstolen på Old Trafford.
FORFØLGES: Ryan Giggs slipper ikke unna tidligere synder når han nå inntar managerstolen på Old Trafford. Vis mer

Fråtser i Ryan Giggs' utroskap

Engelske aviser klarer ikke dy seg.

(Dagbladet): Det tok ikke lang tid før de engelske avisene falt for fristelsen til å dra opp Ryan Giggs' gamle utroskapsaffærer.

I går ble Giggs utnevnt som midlertidig Manchester United-manager etter sparkede David Moyes, og tabloidavisa Daily Star var først ute på sin papirforside i dag.

«Giggsy: I know how to score», er tittelen avisa bruker på utnevnelsen av Giggs som United-manager. Forsida er behørig illustrert med et bilde av den walisiske skjønnheten Imogen Thomas, som Giggs hadde en affære med, og som han med rettslige grep forsøkte å stoppe pressen fra å omtale.

Bakgrunnen Giggs vant fram i retten, som påla britiske medier å ikke nevne Giggs ved navn i utroskapssaken. Navnet begynte likevel å spre seg som ild i tørt gress på twitter.

Giggs svarte med å true twitrerne med søksmål, mens selve saken kulminerte med at parlamentsmedlemmet John Hemming navnga Giggs fra talerstolen i parlamentet som en del av latterliggjøringen av rettskjennelsen.

De aller fleste engelske aviser nevner Giggs' affærer i sakene som omhandler managerutnevnelsen.

Naboskapstitler Også på naboøya flesker avisene til med titler helt på grensen.

Irish Mirror kliner til med «Ryan Giggs' brother Rhodri backs love rat sibling to be winner as Manchester United boss», der selve saken dreier seg om Ryans brors twittermeldinger i etterkant av utnevnelsen, mens innpakningen kretser om det skandaløse åtte år lange forholdet Ryan hadde til brorens daværende kone.

Lørdag leder Giggs Manchester United for første gang som manager i hjemmekampen mot Norwich.

VINKEL: Daily Star tror Ryan Giggs kan sørge for målfest på Old Trafford lørdag. Eller?Faksimile: Daily Star
VINKEL: Daily Star tror Ryan Giggs kan sørge for målfest på Old Trafford lørdag. Eller?Faksimile: Daily Star Vis mer