Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fred (68) til sykehus etter Ronaldo-skudd

Etterpå var han stolt.

(Dagbladet.no): At Cristiano Ronaldo sender en 68-åring på sykehus høres i utgangspunktet ut som en stor skandale. Middlesbrough-supporter Fred Harrison tok det imidlertid med godt humør - kanskje fordi han lyktes der mange mange keepere i Premier League har mislyktes denne sesongen.

68-åringen reddet et knallhardt skudd fra Cristiano Ronaldo, men redningen hadde sin pris i form av et brukket håndledd.

- Jeg bærer ikke nag til Ronaldo. Han er en utrolig spiller, trolig den beste det siste tiåret. Når jeg først skulle bli truffet av noen er jeg glad det var Ronaldo og ikke en spiller jeg misliker, sier Harrison ifølge Sunday Mirror.

Upopulær på Riverside

Dermed traff Ronaldo en av de få Boro-supporterne som faktisk liker ham. For portugiseren står ikke høyt i kurs på Riverside, etter flere omdiskuterte straffespark mot nettopp Middlesbrough forrige sesong.

Før kampen holdt hjemmefansen blant annet opp et banner der de ga Ronaldo stilkarakter 3,5 og 4,0 for stupene i fjor.

Om Harrison satt i nærheten av dette banneret er vel heller tvilsomt, men kampen var bare noen minutter gammel da portugiseren klinket ballen opp på tribunen.

Heldigivis hadde Harrison en reaksjonsevne mange 68-åringer ville misunne ham - for ballen hadde stø kurs mot ansiktet hans.

I SENTRUM PÅ RIVERSIDE: Noen minutter før Cristiano Ronaldo sendte Manchester United i ledelsen mot Middlesbrough, brakk han armen til Boro-supporteren Fred Harrison med et kraftfullt skudd. Foto: SCANPIX
I SENTRUM PÅ RIVERSIDE: Noen minutter før Cristiano Ronaldo sendte Manchester United i ledelsen mot Middlesbrough, brakk han armen til Boro-supporteren Fred Harrison med et kraftfullt skudd. Foto: SCANPIX Vis mer

- Om han hadde truffet meg i ansiktet ville jeg blitt slått bevisstløs, sier han.

Fikk signert Boro-trøye

Kampen endte 2-2, og Ronaldo scoret Uniteds første mål etter 10 minutter. Boro-keeper Mark Schwarzer leverte så absolutt en godkjent kamp, men Harrison er ikke så rent lite stolt av refleksene sine.

- Det var en glimrende redning - jeg tror ikke vår keeper Mark Schwarzer kunne matchet den, sier han med et smil.

I etterkant har Harrison mottatt en signert Boro-trøye av klubben som plaster på såret. Selv ler han bare av episoden, i likhet med de ansatte på Hartepool sykehus som han oppsøkte først to dager etter kampen.

- De syntes det var ganske morsomt, og jeg antar at det ikke er sånt som skjer hver dag, sier han.

PS! Heller ikke her i Norge er det helt risikofritt å sitte på tribunen. I fjor brakk FFK-suppporter Lena Dahl Mortensen (10) armen etter et skudd fra Jan Gunnar Solli.

image: Fred (68) til sykehus etter Ronaldo-skudd
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media