FOR EN GENERALPRØVE: Her scorer Fred, ute av balanse og liggende på bakken, med utsiden av høyrefoten på det underste beinet. Målet ga Brasil en knepen 1-0-seier mot Serbia i VM-generalprøven.Foto: EPA/SEBASTIAO MOREIRA/ NTB Scanpix
FOR EN GENERALPRØVE: Her scorer Fred, ute av balanse og liggende på bakken, med utsiden av høyrefoten på det underste beinet. Målet ga Brasil en knepen 1-0-seier mot Serbia i VM-generalprøven.Foto: EPA/SEBASTIAO MOREIRA/ NTB ScanpixVis mer

Fred scoret supermål for Brasil i VM-generalprøven

Det holdt til seier.

De brasilianske fotballherrene gjennomført ingen overbevisende fotballkamp mot Serbia i generalprøven før VM på hjemmebane om under en uke. Fred reddet 1-0-seier.

Det var et slagkraftig mannskap Brasil mønstret på Sao Paulo-gresset i kveld, men det gjorde ingen store utslag i kampbildet. For serberne hadde til tider god kontroll mot Brasil med sine fysiske kapasiteter.

I løpet av den første omgangen skapte Brasil, som blant annet hadde Neymar på banen, omtrent ingenting.

Likevel måtte serberne til slutt bukke under for Brasil-spissen Fred. Etter 58 minutter mottok han ballen fra Thiago Silva og satte ballen i mål bak Vladimir Stojkovic med høyrefoten.

Målet fra den 30 år gamle Fluminese-spissen ble kampens eneste.

Brasil er, som vertsnasjon, det første laget som skal i aksjon under fotball-VM. Om bare seks dager blåses turneringen i gang. Da er det Kroatia som står på motsatt banehalvdel.

(NTB)