Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Freddy brakk foten hos Siem

Spilte fotballtennis.

GÅR MED MÅNESTØVEL: Freddy dos Santos sitter med brukket fot i Sør-Afrika på besøk hos tidligere Vif-direktør Kjetil Siem. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
GÅR MED MÅNESTØVEL: Freddy dos Santos sitter med brukket fot i Sør-Afrika på besøk hos tidligere Vif-direktør Kjetil Siem. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer

|||Freddy dos Santos spilte fotballtennis på ferie i Sør-Afrika. Han ble utfordret av Kjetil Siem, og det gikk så galt at han brakk foten.

- Jeg tråkket i et hull i gresset og hørte en knekkelyd i foten. Det gjorde ikke veldig vondt, men jeg iset ned foten. Neste dag var jeg skikkelig hoven og hadde smerter i foten, forteller dos Santos på telefon fra SÃr-Afrika til vif-fotball.no.

Han forteller at han går med en slags månestøvel på den skadde foten etter at legesjekken avslørte et brudd oppe på fotbladet.

Han fortsetter ferien hos tidligere Vålerenga-direktør Siem, men klager ikke.

- Dette var et hendelig uhell som kunne ha skjedd hvor som helst. Nå sitter jeg på landstedet til Kjetil Siem og ser utover kilometervis med hvite sandstrender, forteller dos Santos.

Mandag setter han kursen hjem mot Norge igjen sammen med samboer og barn.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media