Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fredelig da England knuste Tyrkia

Mange fryktet en reprise på 'slaget i København' da England slo Tyrkia 6-0 under U21-EM i Slovakia. Heldigvis forløp alt seg rolig både på og utenfor banen.

Hundrevis av politifolk var til stede for å passe på de vel 250 supporterne som var på plass innenfor dørene på Stadion Tehelne. Med sin store tallmessige overlegenhet var det aldri antydninger til bråk i en kamp der engelskmennene sikret seg seieren uten alt for store problemer.

Mål fra Frank Lampard og Francis Jeffers før pause ble fulgt opp av ytterligere scoringer fra Carl Cort, Ledley King, Danny Mills og innbytter Andy Campbell etter hvilen.

Grunnet tap mot Italia i første kamp er engelskmennene avhengige av seier over Slovakia torsdag for å ha sjanse til å nå finalen.

  • Englands lag: Weaver; King, Carragher, Young; Mills, Dunn, Lampard, Murphy (Thompson, 78min), Johnson (Harley,79); Cort, Jeffers (Campbell, 74).
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling