TIL KFUM: Daniel Fredheim Holm blir nå spillende assistenttrener for KFUM Oslo. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
TIL KFUM: Daniel Fredheim Holm blir nå spillende assistenttrener for KFUM Oslo. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpixVis mer

Daniel Fredheim Holm til KFUM

Fredheim Holm blir spillende assistent for Oslo-klubb

Fotballveteranen Daniel Fredheim Holm skal neste sesong spille for den nyopprykkede 1.-divisjonsklubben KFUM Oslo.

Lørdag avsluttet Fredheim Holm tiden som Vålerenga-spiller. Etter over 300 kamper for blåtrøyene går turen nå til en annen Oslo-klubb.

33-åringen blir spillende assistenttrener i KFUM Oslo og skal også jobbe i klubbens administrasjon.

- Jeg har fortsatt ambisjoner som fotballspiller, og ser fram til å bidra til at Kåffa kan etablere seg i 1. divisjon. Samtidig har jeg hatt lyst til å gjøre noe mer enn bare å være spiller. Det får jeg anledning til å gjøre i KFUM ved å gå inn som assistenttrener i et godt team, og med en spennende og ung spillergruppe, sier Fredheim Holm til sin nye klubbs nettsider.

- Dessuten vil jeg få muligheten til å jobbe med mer administrative oppgaver og lære om klubbdrift i en organisasjon som er i vekst og utvikling, blant annet med et arenaprosjekt som ser veldig spennende ut, tilføyer han.

33-åringen, som også har en fortid i Rosenborg, Aalborg og Skeid, ville takket ja til KFUM uansett om klubben ikke hadde sikret opprykket til 1. divisjon mot Åsane søndag.

- Jeg har fulgt KFUM tett i år og er imponert over det en har fått til med små ressurser og med en ung spillerstall. Jeg ser fram til å bidra med min erfaring til at laget og klubben kan ta nye steg, sier Fredheim Holm.

Opprykksduellen mot Åsane endte 4-3 sammenlagt.